Kamerbreed tapijt

Tapijt is heerlijk zacht aan de voeten en geeft een warme knusse uitstraling.
Maar dat niet alleen, tapijt is geluiddempend, zorgt voor een goede akoestiek, tapijt houdt stof vast en is warmte-isolerend.
Zoals u ziet zijn er verschillende redenen om voor tapijt te kiezen.
Maar welke is geschikt voor u ?

U kunt zich laten leiden door de volgende keuze ;

 • Waar gaat u tapijt toepassen
 • Welke sfeer of stijl wilt u creëren
 • Aan welke kleur geeft u de voorkeur

Of misschien door de technische aspecten van een tapijt;

 • Milieuvriendelijkheid ( ECONYL garen**)
 • Kleurechtheid ( SDN garen***)
 • Slijtage door gebruik
 • Gemak van onderhoud
 • Brandwerendheid

Om je bij je keuze te helpen ontvangen wij je graag in onze winkel. Tot dan !

 

**   ECONYL garen; is een 100% geregenereerd en regenereerbaar garen. Onder andere gemaakt uit afvalproducten zoals visnetten, gebruikte tapijten en industriële plastic onderdelen.

***SDN garen; garens die door en door geverfd zijn. Hierdoor is het garen UV bestendig, kleurecht, bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, slijtvast, uitstekend vuil- en vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Vloerkleed op maat

Een vloerkleed is een echte sfeermaker in huis. Voor elke ruimte is wel een passend vloerkleed te vinden binnen jouw stijl. Een vloerkleed op maat past altijd! Je stemt het vloerkleed volledig af op jouw wensen. Wil je opvallende kleurvlakken of ga je juist voor zacht en comfortabel?

De vloerkleden worden speciaal voor je op maat gemaakt in vrijwel elke denkbare maatvoering. Door gebruik te maken van diverse banden en materialen krijgt het vloerkleed zijn eigen uitstraling.

Vloerkleden zijn verkrijgbaar met verschillende afwerkingen:

 • Basis afwerking met bijpassende kleur garen omwoelt
 • Banderen afwerking met bijpassende kleur katoenen band
 • Blindband afwerking met bijpassende kleur katoenen band met anti-slip
 • Exclusieve luxe afwerking: tapijt 5 cm omgevouwen en onderkant voorzien van volume vulling
 • Exclusieve luxe afwerking: tapijt voorzien van breedband afwerking en onderkant voorzien van anti-slip

Vloertegels

Met de uitdagingen die voor ons liggen als gevolg van klimaatverandering en schaarste van hulpbronnen, is de keuze voor een vloertegel een goede keuze. Vloertegels zijn namelijk slijtvast en makkelijk te verleggen, bijvoorbeeld van de huiskamer naar een slaapkamer of mee te nemen bij een verhuizing.

Door met kleuren of legpatronen te werken krijgt een kamer een speels karakter.


Zo creëer je op een eenvoudige manier een speelhoek voor een kleuter of een eigen wereldje voor een trendy tienerkamer.


Vloertegels zijn leverbaar in zowel Econyl** als in SDN*** uitvoering.

 

**   ECONYL garen; is een 100% geregenereerd en regenereerbaar garen. Onder andere gemaakt uit afvalproducten zoals visnetten, gebruikte tapijten en industriële plastic onderdelen.

***SDN garen; garens die door en door geverfd zijn. Hierdoor is het garen UV bestendig, kleurecht, bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, slijtvast, uitstekend vuil- en vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Trapbekleding

Onbeklede trappen zijn vaak glad en dus gevaarlijk. Het stroeve oppervlak van tapijt maakt de kans op uitglijden kleiner en het gebruik van de trap daarom veiliger.

Tapijt dempt bovendien het geluid van het lopen op de trap. Maar heeft ook wel eens gedacht aan trapbekleding van Tretford ?  

De sterke tapijtbanen en –tegels voor trap en gang combineren de voordelen van Kasjmir geitenhaar met de degelijkheid van polyamide en zijn in wel 40 kleuren toe te passen.

Door kleuren en dessins te combineren, kunt u prachtige overgangen naar de overloop en hal creëren.


Gietvloeren

Gietvloeren zijn naadloze vloeren met een strakke, moderne look. Ze kunnen in zowat elke ruimte van de woning geplaatst worden, maar ze kunnen ook in industriële omgevingen toegepast worden.

Er zijn veel mogelijkheden wat kleuren betreft. Alle RAL-kleuren kunnen in principe gebruikt worden. De bovenlaag kan afgewerkt worden met een antistatische coating of antislip. Dankzij de waterdichte eigenschap van gietvloeren zijn deze zelfs geschikt om te gebruiken in o.a. badkamers, garages en zijn uiterst hygiënisch.


Marmoleum

Maak kennis met Marmoleum. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur.

Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.

Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen.

Deze vloeren zijn voorzien van een dubbele UV-geharde slijt-toplaag.


Vinyl

Prijstechnisch gezien is een Vinylvloer aantrekkelijk en leverbaar in bijna alle imitaties van vloeren, denk hierbij aan marmeren vloer, parket, of bijvoorbeeld een gietvloer.

Tussen de verschillende Vinyl vloeren bestaan ook grote kwaliteitsverschillen. Afhankelijk van de gebruikersintensiteit dient men hier rekening mee te houden. Niettemin zullen slijtagevlekken sneller opvallen in vergelijking met andere vloermaterialen.

Wat recyclage betreft kan het niet altijd even makkelijk hergebruikt worden en bij verbranding komen giftige chloorwaterstoffen vrij.

Schoonmaken kan door gewoon met een natte dweil erover heen te gaan. Dus heel makkelijk in onderhoud


Inloopmatten/ bureaustoelmatten

Om uw harde en zachte vloerbedekking te beschermen en beschadiging en slijtage te voorkomen kunt u gebruik maken van een Inloop- /schoonloop-mat. Om inloop van vuil te verminderen, is het verstandig om een rooster of schoonloop-/inloopmat bij de voor- en achterdeur te leggen. U vind o.a. kokosmatten, wasbare matten, gerecyclede matten in ons assortiment.

Wilt u uw vloerbedekking beschermen tegen de wieltjes van bijvoorbeeld een bureaustoel op uw werkplek, dan leveren wij speciaal hiervoor bestemde transparante beschermingsmatten, die de fysieke belasting bij het bewegen van een bureaustoel vrijwel volledig reduceren.


Plinten

De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste plint geeft u uw interieur de final touch.

Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit uw ruimte in zijn geheel groter en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren gemakkelijk achter de plinten weggewerkt worden.

Het ruime assortiment van plinten biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.


Image
Image

Onze Merken

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image