Raambekleding

Horizontale jaloezieën

Jaloezieën zijn er in alle soorten en maten. Niet alleen kan je kiezen tussen hout en aluminium, de lamellen worden ook in veel verschillende maten geleverd ( 16, 25, 50, en bij houten jaloezieën zelfs in 63 mm).

Wilt u graag verschillende kleuren lamellen verwerken in een jaloezie of heeft u liever een ladderband, een jaloezie voor het kiepraam op de badkamer, geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Door deze grote variëteit zijn de jaloezieën toepasbaar in veel verschillende interieurs.


Verticale jaloezieën

Heb je grote raampartijen of ben je op zoek naar een ruimtelijk effect? Dan zijn verticale lamellen misschien iets voor jou. Behalve dat ze praktisch zijn, passen ze bij iedere woonstijl en bestaan ze in veel verschillende uitvoeringen.

De bediening gaat aan de hand van een ketting, waardoor je letterlijk in één handomdraai de sfeer in huis aan kunt passen. Kies de mate van daglicht die je binnen wilt hebben, speel met schaduwen of sluit de lamellen helemaal af, aan jou de keuze.

Natuurlijk wil je dat je raambekleding er mooi uitziet, maar minstens zo belangrijk is dat het praktisch in gebruik is. Stof hecht zich lastiger aan een verticaal oppervlak, dus dat scheelt bij lamellen al in schoonmaken. Wil je de lamellen afnemen, dan kan dat met een licht vochtige doek of stofzuiger met borstelkop op de laagste stand.


Plisségordijnen

Net als bij gordijnen kunt u de keuze van een plisségordijn laten afhangen van de licht- doorlatendheid. Een andere mogelijkheid is om een keuze te maken voor wat betreft de bediening. Veel plisségordijnen kun je van boven naar beneden bewegen. Bij Top Down Bottom Up kun je de boven- en onderkant individueel van elkaar bewegen, waardoor je een soort band van plisségordijn in het midden van je raam creëert.

Met de combinatie van 2 verschillende stoffen in 1 plisségordijn kan je overdag genieten van het uitzicht door een transparante stof, om ’s avonds over te schakelen naar een half-transparant of verduisterende stof voor extra privacy.

Of bent u op zoek naar decoratie voor een bijzonder gevormd raam? Plisségordijnen zijn perfect geschikt voor kiepramen (zoals dakramen) en zijn ook beschikbaar in vormen als driehoeken, cirkels, trapezia en vijf- en zeshoeken.

Laat u zich gerust in onze winkel voorlichten over alle mogelijkheden.

Rolgordijnen

Met meer dan 400 doeken in verschillende kleuren, transparanties en stoffen, van strak zakelijk tot warm romantisch met schulp of roede, je vind gegarandeerd een match met jouw interieur.Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een licht-doorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar.


Duo Rolgordijnen

Wil je de volledige controle over het lichtspel in jouw interieur? Kies dan voor transparantie en lichtdoorlatendheid in één doek. Met de Duo rolgordijnen bepaal jij zelf op elk moment hoeveel licht je wilt doorlaten, zonder je privacy te moeten afstaan. Speel overdag met lichtinval en creëer sfeer en comfort afgestemd op de zon.


3D rolgordijnen

Kies voor unieke elegantie en onmiskenbare functionaliteit met de 3D rolgordijnen. Deze bestaan uit lamellen die tussen twee voiles zweven, wat voor een  uitgebreide lichtregulatie én een tijdloze uitstraling zorgt. Het design doet denken aan de organische flow van Japans design.

Naast hun visuele comfort, zorgen de 3D rolgordijnen ook voor een zachte akoestische en thermische isolatie en beschermt de UV-filter jouw vloer en meubels tegen verkleuring door de zon.


Vouwgordijnen

Vouwgordijnen combineren de veelzijdigheid van rolgordijnen met de zachtheid van gordijnstof.

Ze hebben een krachtige look, maar stralen toch rust en een innemend design uit.

Vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling.


Paneelgordijnen

Paneelgordijnen hebben iets weg van de Japanse shoji, schuifwanden met een natuurlijke look & feel. Zo verduisteren ze niet alleen een schuifdeur of groot

venster, maar doen ze ook perfect dienst als ruimteverdeler. Ga voor een paneel in een contrasterende kleur om jouw strak interieur nét dat tikkeltje meer te geven of kies voor houten sierlatjes voor een ongedwongen afwerking.Je hebt de keuze uit meer dan 350 gordijnstoffen waarmee je de perfecte paneelgordijnen kan laten maken. Bijna alle stoffen uit de vouwgordijncollectie kunnen als paneelgordijn geconfectioneerd worden. Gezien dezelfde stoffen gebruikt worden kan je perfect vouwgordijnen en paneelgordijnen binnen eenzelfde ruimte gaan combineren.

Je kan jouw paneelgordijnen ook laten confectioneren met baleinen.

Hierdoor zien ze eruit als vouwgordijnen, ideaal voor ruimtes waar er vouwgordijnen gecombineerd worden.


Onze Merken

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image