Image

PVC vloeren in het algemeen

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer met een natuurlijke uitstraling, dan is een PVC vloer de oplossing voor u. Naast de vele designs zoals houtlook, de uitstraling van een marmeren vloer of een beton print, PVC vloeren zijn haast niet meer van echt te onderscheiden. Ook de toepassingsmogelijkheden van PVC vloeren zijn zeer uitgebreid. Heeft u wel eens aan uw badkamer of keuken gedacht? Een PVC vloer is namelijk vochtbestendig.

De vloeren zien er niet alleen mooi uit maar hebben daarnaast nog vele voordelen;

Duurzaam
Onze PVC vloeren zijn voorzien van een slijt- en kras vaste toplaag wat er voor zorgt dat u er  jaren woonplezier aan beleeft. Mocht er toch een strook beschadigd raken, geen probleem , wij komen bij u aan en kunnen de strook vervangen. Wilt u na een aantal jaren de vloer updaten dan wordt de vloer gestript en van een nieuwe slijtlaag voorzien. Zo heeft u nog langer plezier van uw investering.

Onderhoudsvriendelijk
PVC vloeren zijn zeer makkelijk in onderhoud. Regelmatig  stofzuigen of door een keer te dweilen kunt u uw vloer onderhouden. Wel adviseren wij om tijdens het dweilen gebruik te maken van een PVC reiniger. Deze herstelt eventuele oppervlakkige krasjes en strepen.

Stil
Bij een PVC vloer heeft u veel minder last van loopgeluiden dan bij een laminaat-, houten of stenen vloeren. Dus ook ideaal om toe te passen bij bovenverdiepingen, appartementen enz.

Geschikt voor vloerverwarming
PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor gebruik voor vloeren met vloerverwarming doordat de vloer de omgevingstemperatuur aan neemt. De verlijmde PVC vloer is dan aan te raden omdat de KW waarde (de totale warmte doorlaat van een  PVC vloer) hoger ligt dan bij de andere PVC vloeren.

Design PVC Vloeren

Te verlijmen PVC Vloeren

Door de stroken PVC in een bepaald motief te leggen verkrijgt u uw eigentijdse vloer.

Zo zijn er verschillende mogelijkheden met leggen;

  • Visgraat motief
  • Hongaarse punt
  • Hexagon
  • Tripoint
  • Pennon
  • Kantplank met bies
ImageImageImageImageImage

Click PVC Vloeren

ImageImage
Zoals de naam Click al aangeeft zijn deze PVC vloeren makkelijk te leggen over bestaande harde vloeren (net als laminaat). Egaliseren en verlijmen van de vloer is in de meeste gevallen niet nodig. Wel heeft een Click PVC vloer de voordelen van een PVC vloer in het algemeen. De warmte-doorlatendheid is in vergelijk met een verlijmde PVC vloer wat minder.

Loose lay PVC vloeren

Net als Click pvc vloeren zijn Loose Lay pvc vloeren makkelijk te leggen, met het bijkomende voordeel dat de pvc stroken op een eenvoudige wijze te vervangen zijn. Wilt u de vloer na verloop van tijd ergens anders neerleggen, dan is dit geen probleem; de pvc stroken liggen immers los op vloer. Door de coating wordt het geluid door een loose lay vloer optimaal geabsorbeerd, waardoor deze vorm van PVC vloer perfect is voor ruimtes waar je het geluidsniveau wilt verminderen, zoals speelkamers, slaapkamers, zonder dat een ondervloer nodig is.

ImageImageImageImageImageImage

Onze Merken

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image